ORDU / GÜLYALI - Turnasuyu İlkokulu

Geçmişten Geleceğe Köprü Sporumuz: Okçuluk

Geçmişten geleceğe köprü olan Ata sporlarımızdan okçuluk konusunda öğrencilerin ve toplumun ilgilendirilmesinin yapılması, ortak okullarda okçuluk çalışmalarının başlatmak, bir eTwinning okçuluk köşesi ve çalışma antrenman salonlarını oluşturmak istiyoruz. ,Bu projedeki amacımız genel olarak beden eğitimi derslerinde müfredatta yer almayan spor branşlarından biri olan ata sporlarımızdan okçuluğu tarihi geçmişi ile tanıtmak bilindik spor branşları haricinde öğrencilerin ilgilerini çekebilecek Okçuluk hakkına farkındalık oluşturup öğrencilerimizin okçuluk sporuna ilgileri oluşturulacaktır. Projede ortak okullar arasında yaş gruplarına uygun okçuluk turnuvaları ve web 2.0. araçlarını kullanarak çevrimiçi yarışmalar, etkinlikler düzenlenecek, dereceye giren öğrenciler ve okullar ödüllendirilecektir.

25-01-2021

Yayın: 01.02.2021 - Güncelleme: 01.02.2021 22:17 - Görüntülenme: 222